E

hello@hucab.se

P

+46 704400024

P

Kyrkogatan 42
4115 Göteborg
Sweden

Al Aman

eCommerce website for Italian Dolomia waters

Kuwait, som är ett ekonomiskt rikt land, visar lokalbefolkningen i Kuwait intresse och väljer högkvalitativa lyxprodukter.

Kuwait lokala företag ser till att estetiken i deras butiker / butiker är elegant och inredningen är prim och korrekt.

Al Aman; en av de väldigt få e-handelsbutiker som säljer lyxvatten i Kuwait valde att utveckla en webbplats som är helt unik, elegant, en webbplats som imponerar köparen genom att skapa omedelbar tillit och varumärkesautoritet bland köpare.

Vi gjorde precis det, vi utvecklade ett användargränssnitt för den här e-butiken som viskade – det här är lyx och det är du.

TJÄNSTER

  • UI
  • Website Design
  • eCommerce web application development
  • SEO Optimisation
  • Optimising Page Speed

Skärminspelning av Al Amans webbportal

Al Aman e-store

Al Aman e-butik
Al Aman är en e-handel, flerspråkig, lyhörd webbportal som visar / säljer italienskt Dolomia-lyxvatten i Kuwait. Denna e-handelswebbportal är modern, elegant och ger en out of the box-upplevelse för webbplatsbesökaren.

Kravet var en enstaka e-handelsapplikation för en enda leverantör för att endast sälja produkter av ett varumärke. Kravet inkluderade försäljning, rabatt tillsammans med vanliga priser. Geografi är Kuwait och ansökan ska tillgodose både engelsktalande och arabisktalande köpare. Eftersom det var en liten webbplats med ganska rakt framåt säljmål, bestämde vi oss för att gå med Woocommerce.

HTML5/CSS3/js animation and infograph

Vatten är en läkare och lugnare, hennes subtila närvaro på webbplatsen höjer definitivt användarens upplevelse, varje leende besökare är en prestation i sig själv. Vi har skapat en vacker, interaktiv, subtil vatteneffektanimering med hjälp av javascript och såg också till att sajten laddas i ett ögonblick.
Små animationer
Den här animationsvideon som du ser (till vänster) antar att den bara var en skarp informationsgrafik för enkel förståelse av mineralvattens naturliga filtrering vid Dolomiterna. För att sprida upp upplevelsen skriptade vi vattendroppdroppande animation för att få samlas i Dolomia-behållaren, då … bestämde vi oss för att inkludera vattenstoppande effekt i behållaren. Små element som dessa tog grafiken till nästa nivå av erfarenhet. Subtila animationer och övergångar gör Al Aman-webbplatsen till vad den är idag.

Varför Cloud Hosting?

Med tanke på framtida potential för att skala verksamheten och hantera / balansera trafikinflödet valde vi Amazon-molnet som värd för denna applikation.

Ecommerce developer for Sweden

Inköp och frakt

Vi har integrerat Hesabe Payment Gateway för att hantera betalning vid köp. Betalning sker i Kuwaiti Dinars. Fraktavgiften är dynamisk och beräknas utifrån regioner som Kuwait CBD och utkanten.

Verktyg

  • WordPress
  • Woocommerce
  • WPML multi-lingual plugin
  • Hesabe Payment Gateway
  • HTML5/CSS3/js animation

Woocommerce developer for Sweden

Dolomia

Dolomiavatten är definitivt en lyxprodukt, eftersom det är det renaste mineralvattnet, mycket ansträngning och tålamod har investerats för att samla in detta rena vatten från Friulian Dolomites Natural Park, en världsarvslista. Dolomia, som ett varumärke respekterar både källa och konsument som är moder jord och varje Dolomia vattenkonsumtionskropp.