E

hello@hucab.se

P

+46 704400024

P

Kyrkogatan 42
4115 Göteborg
Sweden

Annette Meyer

Best website designers for women entrepreneurs in Sweden

Ett annat fantastiskt webbdesignprojekt för en kvinnlig entreprenör / kvinnokonsult.

Annette, en entreprenör baserad från Danmark, kontaktade oss för att förbättra sin befintliga webbplats och också för att skapa en annan flerspråkig portföljwebbplats (danska och engelska) för att visa upp sitt studioarbete.

Efter utvecklingen av Annettes portföljwebbplats gav vi henne ett utbildningsmaterial för att gå igenom det innan vi tränade henne för att behålla innehållet på sin webbplats. Och på träningsdagen var hon som, ’Träningsmaterialet du har delat är så enkelt och enkelt att följa steg för steg-instruktionerna att jag verkligen inte behöver den här sessionen’, istället använde hon den här tiden för att rensa andra tvivel / frågor om hur du flyttar webbplatsen till nästa nivå.

Vi är mycket försiktiga när vi arbetar på flerspråkiga webbplatser, många gånger är det lättare att förmedla meddelanden genom en skarp och tilltalande illustration än ord. Vackra illustrationer eller animationer förmedlar inte bara budskapen till flerspråkig publik och bygger också auktoritet över varumärket; undermedvetet skapar förtroende. Ta en titt på våra andra flerspråkiga e-handelswebbplatser på AL Aman och FSL.

Vi var mycket glada att veta att tiden vi investerar i att skapa dessa enkla att följa, skarpt utbildningsmaterial är självförsörjande och det förtroende som vi kan bygga med kunder, kunder som sitter kontinenter från varandra, tillgodoser alla deras behov, tålmodigt kan förklara och förtydliga alla deras tvivel, får oss att känna oss så lätta och bekräftar att vår medvetna ansträngning för att hålla oss generös med våra tjänster till våra kunder gör denna resa av entreprenörskap värdefull.

Website designer for solo entrepreneur

Öppna PROJEKT

Plattform och verktyg som används

WordPress, HTML5, CSS3, JavaScript, Ajax, jQuery, PHP, MySQL