E

hello@hucab.se

P

+46 704400024

P

Kyrkogatan 42
4115 Göteborg
Sweden

United Group Company

Vi designade den här rena, företags-, professionella logotypen och brevpapper för en start i Kuwait.
Kuwait affärspartner till UGC ville ha en logotyp som mestadels är i blått för sjöfartsrelaterade affärer. UGC grundande team bestående av äldre Kuwaiti och yngre generationen Kuwaiti affärspartners. Logotypdesignperspektivet varierade mellan partnerna med tanke på åldersskillnaden.

Lägg upp vår diskussion med dem, vi insåg att logotypen borde vara konventionell men ny ålder. Detta var ett utmanande projekt och vi tålmodigt nådde vårt mål. Vi presenterade ett par fler logotypalternativ än vad vi hade registrerat oss för. Vi avslutade projektet med en modern, platt och kreativt representerad silhuett av fartygets logotyp.

Kuwait är en sådan volatil marknad och det finns så många nystartade företag eller nya organisationer som registreras dagligen. Registrerade företag går från stora organisationer till individer, kan vara teknikföretag, bank, finans, lärare, företagskonsulter, utbildare, småföretag, skönhetsföretag, sälja lyxprodukter, lokala produkter, kan vara nästan vad som helst. Därför är logotypdesignmöjligheten också extremt hög i Kuwait.