E

hello@hucab.se

P

+46 704400024

P

Kyrkogatan 42
4115 Göteborg
Sweden

WATHIF

Ecommerce website for a recruitment firm based in Kuwait

WATHIF är en Kuwait-baserad rekryteringswebportal med betalningsgateway integrerad i denna webbapplikation. Denna lyhörda webbapp är 100% webbplats med illustrationstema. Denna rekryteringswebb i Mellanöstern har två huvudsektioner – offentliga och registrerade användarsektioner och tre användartyper – Superadministratör, arbetsgivare och kandidat (lokala kuwaitiska kandidater och utländska arbetssökande).

Med tanke på de olika jobbmöjligheterna i Kuwait, med lokala kuwaiter, bosatta expats och tillströmningen av arbetssökande från andra länder, är servicebaserad intäktsmodell anpassad för denna lukrativa rekryteringsverksamhet.

Arbetsgivare och lokala kandidater kan registrera sig kostnadsfritt i denna responsiva webbportal. Arbetsgivaren kan ta del av sitt krav och begära WATHIFs betalda tjänst för att jaga lokala / utländska kandidater.

Vår portal riktar sig till både tekniskt kunniga och inte så tekniskt kunniga arbetssökande.

Kuwait har lika jobbmöjligheter för både kuwaitiska lokalbefolkningen och utländska kandidater. Definitivt rekryteringsförfarandet följt för att anställa dessa kandidater är annorlunda och portalen byggd tar hand om båda. Portalen dokumenterar varje steg som är involverat i rekryteringsprocessen och håller arbetsgivaren uppdaterad.

För betalningsändamål har vi använt KNET-baserade Payment Gateway.

Klicka här för att se våra andra fantastiska e-handelsprojekt

Plattform och verktyg som används

WordPress, HTML5, CSS3, JavaScript, Ajax, jQuery, PHP, MySQL